A D.D.step cipők forgalmazóiként elmondhatjuk, hogy kiváló minőségű, kényelmes lábbeliket kínálunk a gyermekek számára. Nem csak a fiatalkori, hanem a későbbi egészséges élet feltételeit alapozza meg a megfelelően kiválasztott lábbeli, ezért a gyermekek egészsége, komfortérzete az elsődleges szempont.

Az aktuális divatirányzatoknak megfelelő, de nem csak divatos, hanem anatómiailag helyes, kényelmes cipőinkben a fejlődő gyermeklábak könnyedén mozognak, a természetes anyagok biztosítják a megfelelő szellőzést.

A D.D.step cipők készítésekor a cipőgyártás legfrissebb technológiái ötvöződnek a klasszikus kézműves technikákkal. A cipők többsége 3D varrástechnológia alkalmazásával készül, így minimálisra csökken a ragasztó, ezáltal a vegyi anyagok használata is.

 

A D.D.step cipők a legmagasabb minőségű, természetes alapanyagokból készülnek, melyek kiváló viselési érzetet és puhaságot biztosítanak.

Minden termék valódi, minőségi bőrből készül, az első osztályú marhabőrből gondosan kerül kiválogatásra a megfelelő vastagságú rész, melyből a gyártási folyamat végén elkészül a tökéletes gyermek lábbeli.

Fontos szempont, hogy a gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készüljenek, éppen ezért a belső bélés és a talpbetét borítása is bőrből készül.

A cipők talpa természetes gumiból készül, a nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot. A fizikai behatásoknak ellenálló talp adja a cipők hosszú használhatóságát, ennek ellenére a cipők könnyűek, nem terhelik feleslegesen a gyermekek lábát, ugyanakkor rugalmasságukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.

A lábujjvédő kialakítása elősegíti a lábujjak kényelmes elhelyezkedését, megfelelő növekedését, és nem utolsó sorban, fokozott tartósságot ad.

A D.D.step cipőknél formázott merevítő használata biztosítja a legjobb tartást és a hosszan tartó megerősítést a cipő kérgénél. A formázott PVC kéreg a bélés és a felsőrész között helyezkedik el, így az közvetlenül nem érintkezik a gyermek lábával, viszont megfelelő szögben támasztja meg a sarokcsontot.